קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

דלעת ספגטי ברוטב עגבניות-בזיליקום

דלעת ספגטי ברוטב עגבניות-בזיליקום
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, דלעת ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, דלעת ספגטי ברוטב בזיליקום עגבניות טבעוני, ו עגבניות בזיליקום ספגטי סקווש לאפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
חותכים סקווש חצי לאורכו. לגרוף את הזרעים; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מכרז.
5
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף שום; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
9
סקווש מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי למדוד על 5 כוסות. מחלקים סקווש באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1/3 כוס רוטב ו 1 כף גבינה. למעלה עם בזיליקום שנותר.
מרכיבים שתצטרך