דלעת ספגטי ברוטב עגבניות-בזיליקום
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, דלעת ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, דלעת ספגטי ברוטב בזיליקום עגבניות טבעוני, ו עגבניות בזיליקום ספגטי סקווש לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו. לגרוף את הזרעים; להשליך.
מניחים חצאים סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מכרז.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום 1/3 כוס.
סקווש מגניב בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרד בתוך סקווש עם מזלג כדי להסיר גדילים דמויי ספגטי למדוד על 5 כוסות. מחלקים סקווש באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1/3 כוס רוטב ו 1 כף גבינה. למעלה עם בזיליקום שנותר.