דלעת ספגטי ממולאת עם עגבניות, זיתים, טונה וגבינת מחרוזת
דלעת ספגטי ממולאת עם עגבניות, זיתים, טונאן וגבינת מחרוזת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם דלעת ספגטי, זיתים ממולאים פימנטו, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. מתכונים דומים: דלעת ספגטי ממולאת עם עגבניות, זיתים, טונאן וגבינת מחרוזת, ספגטי עם טונה, עגבניות וזיתים, ו דלעת ספגטי עם עגבניות, זיתים ופטה.
הוראות
מסדרים את חצאי סקווש הספגטי בתחתית סיר איטי.
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות, זיתים, אורגנו, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל שחור. כפית את התערובת על דלעת הספגטי.
יוצקים את מי מלח הזית בבישול האיטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
כאשר מוכן לשרת, באמצעות מזלג," לשחרר " את הדלעת מעט, יצירת גדילים דמויי ספגטי. כפית את רוטב העגבניות מעל הדלעת, מעל כל חתיכה עם קצת טונה, גבינת מחרוזת, ובזיליקום ומגישים.