דלעת סקווש ו Mascarpone ניוקי
דלעת סקווש ו Mascarpone ניוקי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 222 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 231 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי מרווה, מלח ופלפל טחון, גבינת מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו ניוקי דלעת סקווש, ניוקי דלעת סקווש, ו ניוקי דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ גזע לחתוך butternut סקווש חצי לאורכו.
מניחים בצלחת בטוחה למיקרוגל, מכסים בניילון נצמד, ומיקרוגל עד למכרז, כ 8 דקות.
מעבירים למגבות נייר למגניבות. להיפטר מהעור ולהניח סקווש בצד.
מקציפים גבינת מסקרפונה, 1/2 כוס פרמזן-גבינת רג ' יאנו, ביצים, מלח ופלפל שחור בקערה עד חלקה.
לטאטא בקמח 1/2 כוס עד רק incorporated.
להקציף בקמח 1/2 כוס הנותרים, ערבוב עד הקמח פשוט נעלם. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
ממיסים על 1/3 של החמאה במחבת nonstick גדולה; להסיר מן החום.
לגרוף החוצה כ 1 1/2 כפיות של בצק סקווש butternut עם כפית. באמצעות כפית שנייה, לדחוף את הבצק את הכף הראשונה לתוך המים הרותחים. חזור עם הבצק שנותר, עובד בקבוצות של 12 עד 15 ניוקי בכל פעם. כאשר ניוקי לעלות על פני השטח, לבשל במשך 1 דקה נוספת, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לחמאה מומסת במחבת.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ניוקי עד חום זהוב בצד אחד, על 3 דקות. מתבלים עם פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור. הפוך ניוקי מעל ומערבבים עלים מרווה. מבשלים עד הצד השני הוא זהב, 2 עד 3 דקות.
העברה לצלחת טפטוף עם חמאה משחימה מהמחבת.
מקשטים עם 1 כף פרמזן-גבינת רג ' יאנו ומגישים.