דלעת סקווש ומרק בטטה
. , שהוא מוצק. נסו דלעת סקווש ומרק בטטה, דלעת סקווש ומרק בטטה, ו מרק בטרנוט סקווש בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר מלאי גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את דלעת סקווש, בטטות, ומספיק מרק ירקות כדי לכסות. מערבבים את הקורנית, ג ' ינג 'ר, כורכום, כוסברה, פלפל שחור, פלפל צ' ילה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים עד ירקות הם מאוד רך, 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר וזרוק את פלפל צ ' ילה.
יוצקים על 1/3 של המרק ו 1/3 של טופו לתוך בלנדר, מילוי הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. חזור עם שאר המרק וטופו. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל פירה המרק וטופו נכון בסיר הבישול.