דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה
דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה, לחם חיטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תבשיל דלורית בריא עם נקניקיות ופירורי לחם מרווה, מרק דלורית עם מרווה, ו דלעת סקווש ומרק מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה ומרווה; מטגנים עד הבצל מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים סקווש ומלח גס; sauté עד סקווש מרכך בצל הם זהובים, על 6 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים 5 כוסות; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד סקווש הוא רך מאוד, על 25 דקות. מגניב במקצת.
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר, המאפשר קצת מרקם להישאר. להחזיר מרק לסיר. רזה עם מלאי, אם תרצה. מתבלים בפלפל ועוד מלח, אם תרצה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולקרר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
מניחים לחם במעבד; תערובת עד פירורים בסדר טופס אבל כמה פירורים מעט גס להישאר. מבשלים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים פירורי לחם ומרווה. מבשלים עד פירורים הם פריך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
הסר מחום וקריר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר.