דלעת סקווש וצ'וריסו טוסטדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל דלורית ו Chorizo Tostadas. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 563 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קסו פרסקו, כמון, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו דלעת סקווש שעועית שחורה Tostadas, Butternut סקווש שעועית שחורה Tostadas, ו צ'וריסו Butternut סקווש חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הדלעת בשמן, אבקת צ ' ילי, כמון, קינמון ומלח, להפיץ את התערובת בשכבה אחת על תבנית אפייה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד מכרז הדלעת ופשוט מתחיל לקרמל על הקצוות, על 30-40 דקות.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הצ ' וריסו, מבשלים עד להשחמה, כ -10 דקות ומניחים בצד שמירה על כף של שאריות שמן/גריז במחבת.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מברשת טורטיות קלות בשמן ואופים בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב ופריך, על 3-5 דקות לכל צד.
מורחים את השעועית המטוגנת מחדש על החלק העליון של הטורטיות, מפזרים על סקווש הצלוי, צ ' וריסו, בצל אדום, פרסקו queso וכוסברה.