קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

דלעת סקווש עם תפוחים (בישול עבור 2)

דלעת סקווש עם תפוחים (בישול עבור 2)
דלעת סקווש עם תפוחים (בישול המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו תפוח מעושן, אגוז מוסקט טחון, נורית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו דלעת סקווש עם תפוחים, ניוקי דלעת קישואים, ו תבשיל דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים סקווש לשניים; להסיר זרעים וסיבים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מניחים חצאי סקווש, בצד לחתוך, בתבנית אפייה ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מערבבים את המרכיבים הנותרים; כפית לחצאים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
מכסים ואופים 30 עד 40 דקות או עד הדלעת מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק