דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון
דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חרדל מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת סקווש, תפוח, בצל Galette עם סטילטון, דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: דופק את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים עד התערובת דומה קמח תירס גס עם כמה חתיכות שעועית בגודל של חמאה בו.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים יותר; לא נותנים את הבצק ליצור מסה סביב הלהב. אם הבצק נראה יבש מאוד, להוסיף עד 1 כף מים קרים,
1 כפית בכל פעם, פועם בקצרה.
הסר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
עבור המילוי: חצי וליבת התפוח.
חותכים כל מחצית ל 8 טריזים ולשים אותם בקערה גדולה. פורסים את הסקווש וחותכים את הבצל לטריז כך ששניהם עבים כמו פלחי התפוח ומוסיפים אותם לתפוחים.
מוסיף את החמאה, רוזמרין, ותימין ולזרוק בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לדיסק 12 אינץ'.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ומברשת עם חרדל. החל 2 אינץ ' מהקצה, כלאחר יד חלקים חלופיים של תפוח, סקווש, ובצל במעגלים חופפים. אם יש לך חתיכות נוספות של אחד או אחר, לתחוב אותם שבו אתה יכול או להכפיל אותם כדי להשתמש בכל המילוי. מקפלים וקפלים את הבצק מעבר לקצה המילוי.
אופים עד הקרום הוא חום ואת התפוח, סקווש, ובצל רך וקרמל, על 55 דקות. לפזר את הגבינה על המילוי ואופים עד נמס, על 5 דקות יותר. לקרר את גאלט בקצרה על מתלה תיל.