קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון
דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חרדל מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת סקווש, תפוח, בצל Galette עם סטילטון, דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: דופק את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים עד התערובת דומה קמח תירס גס עם כמה חתיכות שעועית בגודל של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים יותר; לא נותנים את הבצק ליצור מסה סביב הלהב. אם הבצק נראה יבש מאוד, להוסיף עד 1 כף מים קרים,
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
1 כפית בכל פעם, פועם בקצרה.
5
הסר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
עבור המילוי: חצי וליבת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
חותכים כל מחצית ל 8 טריזים ולשים אותם בקערה גדולה. פורסים את הסקווש וחותכים את הבצל לטריז כך ששניהם עבים כמו פלחי התפוח ומוסיפים אותם לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיף את החמאה, רוזמרין, ותימין ולזרוק בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לדיסק 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ומברשת עם חרדל. החל 2 אינץ ' מהקצה, כלאחר יד חלקים חלופיים של תפוח, סקווש, ובצל במעגלים חופפים. אם יש לך חתיכות נוספות של אחד או אחר, לתחוב אותם שבו אתה יכול או להכפיל אותם כדי להשתמש בכל המילוי. מקפלים וקפלים את הבצק מעבר לקצה המילוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
סכין קילוףסכין קילוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
אופים עד הקרום הוא חום ואת התפוח, סקווש, ובצל רך וקרמל, על 55 דקות. לפזר את הגבינה על המילוי ואופים עד נמס, על 5 דקות יותר. לקרר את גאלט בקצרה על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סכין קילוףסכין קילוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
חותכים לפרוסות ומגישים.