קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון
דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חרדל מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת סקווש, תפוח, בצל Galette עם סטילטון, דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: דופק את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים עד התערובת דומה קמח תירס גס עם כמה חתיכות שעועית בגודל של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים יותר; לא נותנים את הבצק ליצור מסה סביב הלהב. אם הבצק נראה יבש מאוד, להוסיף עד 1 כף מים קרים,
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
1 כפית בכל פעם, פועם בקצרה.
5
הסר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
עבור המילוי: חצי וליבת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
חותכים כל מחצית ל 8 טריזים ולשים אותם בקערה גדולה. פורסים את הסקווש וחותכים את הבצל לטריז כך ששניהם עבים כמו פלחי התפוח ומוסיפים אותם לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף את החמאה, רוזמרין, ותימין ולזרוק בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לדיסק 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ומברשת עם חרדל. החל 2 אינץ ' מהקצה, כלאחר יד חלקים חלופיים של תפוח, סקווש, ובצל במעגלים חופפים. אם יש לך חתיכות נוספות של אחד או אחר, לתחוב אותם שבו אתה יכול או להכפיל אותם כדי להשתמש בכל המילוי. מקפלים וקפלים את הבצק מעבר לקצה המילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים עד הקרום הוא חום ואת התפוח, סקווש, ובצל רך וקרמל, על 55 דקות. לפזר את הגבינה על המילוי ואופים עד נמס, על 5 דקות יותר. לקרר את גאלט בקצרה על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
חותכים לפרוסות ומגישים.