קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון

דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון
דלעת סקווש, תפוח ובצל Galette עם סטילטון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חרדל מלא, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת סקווש, תפוח, בצל Galette עם סטילטון, דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: דופק את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים עד התערובת דומה קמח תירס גס עם כמה חתיכות שעועית בגודל של חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים יותר; לא נותנים את הבצק ליצור מסה סביב הלהב. אם הבצק נראה יבש מאוד, להוסיף עד 1 כף מים קרים,
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4
1 כפית בכל פעם, פועם בקצרה.
5
הסר את הלהב ולהביא את הבצק יחד ביד. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו בניילון נצמד, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
עבור המילוי: חצי וליבת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
7
חותכים כל מחצית ל 8 טריזים ולשים אותם בקערה גדולה. פורסים את הסקווש וחותכים את הבצל לטריז כך ששניהם עבים כמו פלחי התפוח ומוסיפים אותם לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיף את החמאה, רוזמרין, ותימין ולזרוק בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לדיסק 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ומברשת עם חרדל. החל 2 אינץ ' מהקצה, כלאחר יד חלקים חלופיים של תפוח, סקווש, ובצל במעגלים חופפים. אם יש לך חתיכות נוספות של אחד או אחר, לתחוב אותם שבו אתה יכול או להכפיל אותם כדי להשתמש בכל המילוי. מקפלים וקפלים את הבצק מעבר לקצה המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
סכין קילוףסכין קילוף
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים עד הקרום הוא חום ואת התפוח, סקווש, ובצל רך וקרמל, על 55 דקות. לפזר את הגבינה על המילוי ואופים עד נמס, על 5 דקות יותר. לקרר את גאלט בקצרה על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
חותכים לפרוסות ומגישים.