דלעת עם ביצים
דלעת פטיפן עם ביצים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי טימין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: דלעת ממולאת יתר על המידה, סלט סקווש עגבניות-פטיפן, ו תנור מטוגן Pattypan סקווש.
הוראות
חותכים צמרות (קצות גזע) את סקווש ושמורה. לגרוף החוצה ולהשליך את הקרביים של סקווש, משאיר פגז לפחות 1/4 ב. עבה.
מברשת סקווש וחולצות עם כ 1 כף. שמן זית, מונח על תבנית אפייה, ואופים עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, 15 דקות.
בינתיים, החום נשאר 1 כף. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ו 3/4 כפית. מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים קורנית ומבשלים, ערבוב, עד בשילוב.
שים את החלק העליון של הסקווש בצד. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין הסקווש. סדק 1 ביצה לתוך כל סקווש, הרמת כל לבן שאינו מתאים.
מפזרים ביצים עם מלח שנותר.
אופים עד הביצים להגדיר, 15 עד 20 דקות.
מגישים מיד, עם צמרות מוחלפים או להגדיר בצד.