דלעת פודינג לחם
אם יש לך בערך שעה ו-50 דקות לבלות במטבח, Bread Pudding Pumpkin עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. לקינוח הזה יש 1039 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם לחם עתיק יומין, דלעות פאי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. פודינג לחם דלעת , פודינג טופי דביק דלעת ופודינג לחם טירמיסו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשטוף דלעות; לחתוך צמרות ולזרוק. שולפים זרעים וסיבים רופפים (שומרים זרעים לשימוש אחר אם רוצים). בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, הסוכר החום, המלח, הקינמון, הווניל ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה את קוביות הלחם, האננס, האגוזים והצימוקים. כף לתוך קליפות דלעת.
מניחים על 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה. מכסים בצורה רופפת את החלק העליון בנייר כסף.
אופים ב-350 מעלות למשך 1-1/4 שעה. לַחשׂוֹף; אופים 15-30 דקות יותר או עד שהדלעת רכה וסכין המוכנסת ליד מרכז פודינג הלחם יוצא נקי. להגשה, גרפו פודינג לחם ודלעת מבושלת לכלי קינוח.