דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת
מתכון דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . לכו לחנות וקנו טקילה אגבה מוזהבת משובחת, קינמון טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו דלעת פלאן עם זרעי דלעת מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים צלחת סופלה 2 ליטר או תבשיל קרמי עגול באמצע התנור.
לבשל 1 סוכר כוס בסיר יבש 2 ליטר כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק, על 5 דקות. במהירות ובזהירות להסיר צלחת חמה מהתנור ומיד לשפוך קרמל לתוך צלחת, הטיה אותו כדי לכסות את הקרקעית ואת הצדדים. תשאירי את התנור דולק.) שמור הטיה כמו קרמל מתקרר ומתעבה מספיק כדי להישאר במקום.
חלב מלא חלול עם חלב התאדה בסיר ולהסיר מחום. מקציפים ביצים ונותר סוכר כוס עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. הכה במלח, דלעת, טקילה, ותבלינים.
יוצקים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה ומכה לתוך תערובת דלעת בזרם איטי עד בשילוב היטב.
יוצקים פודינג מעל קרמל בצלחת ולהגדיר באמבט מים של 1 אינץ ' מים חמים. שים מחבת באמצע התנור וטמפרטורה נמוכה יותר ל 350 מעלות F.
אופים עד חום זהוב על גבי וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 1/4 שעות, אולי יותר.
הסר צלחת מאמבט מים ולהעביר למדף להתקרר. צ ' יל פלאן, מכוסה, עד קר, לפחות 6 שעות.
כדי unmold פלאן, לטבול התחתון של צלחת סופלה בקצרה (20 עד 30 שניות) באמבט מים חמים. לאחר מכן, להפעיל סכין דק סביב פלאן כדי לשחרר מן הצדדים של צלחת. צלחת להתנועע מצד לצד, כאשר פלאן נע בחופשיות בצלחת, להפוך מגש גדול עם שפה על צלחת. מחזיק צלחת מגש מאובטח יחד, להפוך במהירות ולהפוך את פלאן על מגש. קרמל יהיה לשפוך מעל ומסביב זה.
חותכים פלאן לתוך טריזים ומגישים עם כפית קרמל מעל ועם שברי פרלין.
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
שמן קל גיליון גדול של נייר על גיליון אפייה ולשמור חם בתנור.
מבשלים סוכר, מים, וקורט של מלח בסיר כבד 2 ליטר עמוק מעל חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג מתכת, עד נמס וזהב חיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק. מיד מערבבים זרעי דלעת במהירות לשפוך על נייר, מתפשט לתוך גיליון דק לפני שהוא מתקשה. (אם קרמל מתקשה וקשה להפיץ, לשים בתנור f 400 מעלות עד חם מספיק כדי להפיץ, 1 עד 2 דקות.)
פרלין מגניב על תבנית אפייה על מדף עד מוקשה לחלוטין, ואז לשבור לחתיכות גדולות.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. תווית ויינה הרמיניה ליידי הרמיניה Tempranillo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo]()
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.