דלעת צ'אי סירים דה קרם
דלעת צ'אי סירים דה קרם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, תה צ'אי חזק, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו צ'אי סירי דה קרם, שעועית חי-וניל סירים דה קרם, ו מייפל דלעת סירי דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 (הסעה לא מומלצת). במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים שמנת, חלב וסוכר חום עד שהסוכר מומס, 2-4 דקות.
בקערה, להקציף חלמונים עד צהוב בהיר.
מוסיפים סוכר מגורען ומקציפים עד מעורבב. בהדרגה לטאטא הרביעי של תערובת שמנת חם לתוך תערובת הביצה. ואז לאט לאט להקציף בתערובת שמנת הנותרים ואת הדלעת, צ ' אי, קליפת תפוז, וניל.
מחלקים תערובת בין שישה ramekins (3/4 כוס). הגדר במחבת קלייה 12 על 16 אינץ לפחות 2 אינץ ' עמוק. הגדר מחבת בתנור ויוצקים במים רותחים עד אמצע הצדדים של ramekins.
אופים עד רפרפת בקושי נענוע כאשר בעדינות מזועזע, 45 עד 50 דקות. הרם ramekins מחוץ למים ולתת מגניב על מדפים במשך 30 דקות, ואז להירגע עד קר, לפחות 1 שעה. כסה כשקר.
זמן קצר לפני ההגשה, מקשטים עם שברי זרעי דלעת שבירים.
דלעת זרע שביר: במחבת 6 עד 8 אינץ ' כבד מעל חום בינוני גבוה, מערבבים 1/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים עד הסוכר הוא מומס, 1 עד 2 דקות. מבשלים בלי לערבב, מחבת רועדת לעתים קרובות, עד התערובת היא צבע ענבר עמוק, 5 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 1/2 כוס קלוי זרעי דלעת (לפעמים נמכר כמו pepitas).
יוצקים על חתיכת 12 על 15 אינץ ' של נייר חמאה להפיץ רזה.
בואו מגניב עד קשה, 6 עד 10 דקות.
לחתוך או לשבור שביר לרסיסים כ 1/2 אינץ'. לאחסן אטום, אם לא להשתמש בו זמנית.