דלעת צלויה בתנור עם מרסלה
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, טימין, מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו דלעת קלויה בתנור עם מרסלה, חצילים קלויים בתנור וקארי דלעת סקווש, ו דלורית אפויה בתנור וריזוטו רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את השמן בתבנית אפיית מתכת גדולה.
מוסיפים את הדלעת, הבצלים, הקורנית, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל וזורקים למעיל. צולים במשך 20 עד 25 דקות, או עד הסקווש והבצל רכים משחימים קלות.
מעבירים את הירקות לקערת הגשה ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מוסיפים את Marsala ומבשלים עד מופחת זיגוג, על 15 דקות.
יוצקים את Marsala על הירקות, מפזרים את הפטרוזיליה ולזרוק היטב. להתחמם עד ההגשה