קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

דלעת צלויה בתנור עם מרסלה

דלעת צלויה בתנור עם מרסלה
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, טימין, מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו דלעת קלויה בתנור עם מרסלה, חצילים קלויים בתנור וקארי דלעת סקווש, ו דלורית אפויה בתנור וריזוטו רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
מורחים את השמן בתבנית אפיית מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הדלעת, הבצלים, הקורנית, אגוז מוסקט וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל וזורקים למעיל. צולים במשך 20 עד 25 דקות, או עד הסקווש והבצל רכים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הירקות לקערת הגשה ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את Marsala ומבשלים עד מופחת זיגוג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את Marsala על הירקות, מפזרים את הפטרוזיליה ולזרוק היטב. להתחמם עד ההגשה
מרכיבים שתצטרך