קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

דלעת צלויה עם סוכר ותבלינים

דלעת צלויה עם סוכר ותבלינים
דלעת צלויה עם סוכר ותבלינים יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 369 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קינמון, צ'ילה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו חמאת סקווש מייפל Spice (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo), סוכר ותבלינים זרעי דלעת קלויים, ו ספייס שפשף סקווש קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
במחבת צלייה גדולה, מערבבים יחד את חלב הקוקוס, סוכר חום, שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילה, קינמון, ציפורן, הל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הדלעת ופונים לפרווה ביסודיות. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך כ 45 דקות, עד הסקווש הוא כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
5
לחשוף את המחבת. להפוך את חתיכות סקווש שוב מתבלים עם מלח. צלי על המדף העליון במשך 15 דקות. הגדילו את טמפרטורת התנור ל-450 וצלו במשך כ-15 דקות, עד שהסקווש מזוגג בעושר.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הסקווש למגש עם כפית מחוררת. מתבלים את הרוטב במלח, מניחים אותו על הדלעת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך