דלעת צלויה עם סוכר ותבלינים
דלעת צלויה עם סוכר ותבלינים יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 369 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קינמון, צ'ילה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו חמאת סקווש מייפל Spice (ללא סוכר מעודן, טבעוני, Paleo), סוכר ותבלינים זרעי דלעת קלויים, ו ספייס שפשף סקווש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת צלייה גדולה, מערבבים יחד את חלב הקוקוס, סוכר חום, שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילה, קינמון, ציפורן, הל ואגוז מוסקט.
מוסיפים את הדלעת ופונים לפרווה ביסודיות. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך כ 45 דקות, עד הסקווש הוא כמעט רך.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
לחשוף את המחבת. להפוך את חתיכות סקווש שוב מתבלים עם מלח. צלי על המדף העליון במשך 15 דקות. הגדילו את טמפרטורת התנור ל-450 וצלו במשך כ-15 דקות, עד שהסקווש מזוגג בעושר.
מעבירים את הסקווש למגש עם כפית מחוררת. מתבלים את הרוטב במלח, מניחים אותו על הדלעת ומגישים.