דלעת צלויה עם קרם כוסברה
אם יש לך butternut סקווש קלופים, זרעי דלעת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו דלורית צלויה ואטריות אודון ברוטב כוסברה-טחינה, קרם קלוי של מרק דלורית, ו מרק דלורית צלוי עם שמנת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את זרעי הדלעת בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך 3 עד 4 דקות, או עד השחמה קלה.
להעביר לצלחת ולתת מגניב. תשאיר את התנור דולק.
מורחים את הסקווש על 3 סדינים אפייה גדול rimmed.
טפטוף 1 כף שמן זית על הסקווש על כל גיליון, מתבלים במלח ופלפל, משליכים למעיל ואופים את הסקווש במשך 40 דקות, או עד רק מכרז ושח קל; לסובב את סדיני האפייה אפילו בראונינג.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך מאוד, כ -15 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 12 דקות.
מוסיפים את הכמון, פפריקה וקינמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים במשך 1 דקה. מתבלים במלח. כפית את הרוטב על הדלעת ולזרוק בעדינות.
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה עם החלב, כוסברה ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל.
טפטף את קרם הכוסברה על הדלעת הקלויה, מפזרים את זרעי הדלעת ומגישים.