קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות50
מגזין

דלעת צלויה עם קרם כוסברה

דלעת צלויה עם קרם כוסברה
דלעת קלויה עם קרם כוסברה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, כמון טחון, זרעי דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: דלעת צלויה עם קרם כוסברה, דלורית צלויה ואטריות אודון ברוטב כוסברה-טחינה, ו קרם קלוי של מרק דלורית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את זרעי הדלעת בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך 3 עד 4 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להעביר לצלחת ולתת מגניב. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מורחים את הסקווש על 3 סדינים אפייה גדול rimmed.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
טפטוף 1 כף שמן זית על הסקווש על כל גיליון, מתבלים במלח ופלפל, משליכים למעיל ואופים את הסקווש במשך 40 דקות, או עד רק מכרז ושח קל; לסובב את סדיני האפייה אפילו בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל רך מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
9
מוסיפים את הכמון, פפריקה וקינמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פפריקהפפריקה
כמוןכמון
10
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים במשך 1 דקה. מתבלים במלח. כפית את הרוטב על הדלעת ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
סקוושסקווש
רוטברוטב
מלחמלח
11
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה עם החלב, כוסברה ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
טפטף את קרם הכוסברה על הדלעת הקלויה, מפזרים את זרעי הדלעת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סקוושסקווש
קרםקרם
13
הפוך קדימה: סקווש ו כוסברה קרם ניתן בקירור בנפרד לילה. זרעי דלעת קלויים ניתן לאחסן במיכל אטום. הביאו את הדלעת לטמפרטורת החדר והעבירו ל-2 מנות אפייה משומנות. מחממים בתנור 350.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סקוושסקווש
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור