דלעת קארי עדשים אדום
אם יש לכם פלפל טחון, עגבניות שימורים, שמן זית אקסטרוווריגין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, קארי אדום תאילנדי עם ירקות, ו קארי עדשים אדום.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בדלעת וב -7 מרכיבים הבאים (דרך jalapeo); לבשל במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הדלעת הוא פשוט רך. מערבבים עדשים; לבשל 10 דקות או עד עד העדשים הם מכרז. מערבבים במלח ופלפל שחור. מצקת תבשיל לתוך קערות בודדות; מפזרים כוסברה.