דלעת קרמל ואגסים להתפורר
דלעת קרמל והתפורר אגס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, חתיכות אגוז, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קרמל אגס אגוזי לוז קראמבל טארט, קרמל תפוח בקרמל ללא אפייה עם גלידת פשטידת דלעת / / טבעוני & GF, ו עוגת פירורים אגס.
הוראות
במחבת nonstick מעל חום בינוני, לשלב אגסים, 4 כפות חמאה, סירופ מייפל, וניל, ותבלינים ומבשלים עד האגסים רכים, 9 עד 10 דקות.
מוסיפים דלעת ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מניחים את הקמח, סוכר חום, וחמאה נותרת בקערה. עם האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים יבשים עד פירורים גדולים טופס.
מוסיפים את האגוזים ומשלבים היטב.
בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', להפיץ את תערובת דלעת אגס באופן שווה על הקרקעית.
מפזרים את ציפוי על זה ואופים עד חום זהוב מבעבע, על 40 עד 50 דקות.