דלעת רול אני
רול דלעת אני צמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 51 גרם חלבון, 208 גרם שומן, ובסך הכל של 3715 קלוריות. המתכון הזה מכסה 61% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הציון הזה מוצק. נסו רול רול דלעת גבינה, עוגת גבינה דלעת לחמניות טוסט צרפתי עם רוטב טבילת תבליני דלעת # יום ראשון, ו גליל דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית ג 'לירול בגודל 10 על 15 אינץ'.
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר במיקסר חשמלי במהירות גבוהה למשך חמש דקות. מערבבים בהדרגה דלעת ומיץ לימון.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הקינמון והג ' ינג ' ר; מערבבים לתערובת הדלעת.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכנה.
מפזרים אגוזי פקאן מעל הבלילה.
אופים 12 עד 15 דקות, או עד שהמרכז קופץ לאחור כשנוגעים בו. שחרר את הקצוות בסכין. להתברר על שתי מגבות כי כבר מאובקים עם סוכר ממתקים.
מגלגלים עוגה בעזרת מגבות, ומניחים להתקרר כ -20 דקות.
בקערה בינונית שלבו גבינת שמנת, חמאה, 1 כוס סוכר קונדיטורים ווניל. מקציפים עד חלקה. מגלגלים עוגת דלעת כשהיא מגניבה, מורחים במילוי ומגלגלים.
מניחים גליל דלעת על דף נייר שעווה ארוך, ואבק עם סוכר קונדיטורים. עטפו עוגה בנייר שעווה, וסובבו קצוות של נייר שעווה כמו עטיפת ממתקים. מקררים לילה.
מגישים צונן; לפני החיתוך, אבק עם סוכר קונדיטורים נוסף.