קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת שזיפים טארט

דלעת שזיפים טארט
גשו לסופר וקנו קרם כבד, קינמון טחון, בצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו טארט שזיפים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
2
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 15 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, ולאחר מכן להתאים למחבת טארט. לקצץ כל בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang פנימה ולחץ על קצה המחבת כך מאפה עומד מעט מעל השפה. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
4
אופים פגז טארט עד הצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 25 עד 30 דקות. 3Carefully להסיר משקולות לסכל ואופים פגז עד למטה בצד זהובים, על 15 דקות יותר. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, כ -30 דקות.
1
להקציף יחד שמנת, פירה דלעת, סוכר חום, ביצים, קינמון, זנגביל, ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
שים פגז טארט במחבת על תבנית אפייה.
3
מורחים משמר באופן שווה על החלק התחתון של פגז טארט, ואז לשפוך תערובת דלעת על שימורים.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים טארט עד המילוי הוא רק להגדיר כמה סנטימטרים מקצה אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב במחבת על מדף, על 1 שעה. (טארט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
5
הסר צד של פאן לפני ההגשה.
1
* פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* טארט הוא הטוב ביותר ביום שהוא אפוי אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך