קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

דלעת שמורה מתוקה

דלעת שמורה מתוקה
אם יש לכם allspiece פירות יער, דלעת, canela, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת שמורה מתוקה, מרק דלעת עם פימנטון ולימון משומר, ו חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדלעת ל 6 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2
הסר וזרוק את הזרעים עיסת סיבי, ואז לחתוך כל טריז במחצית לרוחב. דקור את הקליפה בכל רחבי עם הקוצים של מזלג כדי לעזור פתרון הסיד המשועבד וסוכר לחדור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים 5 ליטרים מים קרים לתוך דלי פלסטיק נירוסטה או חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים 1/2 כוס של הסיד המשועבד ומערבבים עם כף עץ להתמוסס ביסודיות. לטעום את הפתרון; זה צריך להיות עפיצה ניכרת "ביס."אם לא, מערבבים יותר סיד כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מוסיפים את פלחי הדלעת ומכסים באופן רופף את הדלי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
6
בואו לעמוד בן לילה (כ -10 שעות) במקום חשוך וקריר.
7
למחרת, להסיר את הדלעת ולשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. המרקם צריך עכשיו להיות מוצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
הכינו כלי חרס חסיני חום גדולים או קומקום לא מגיב. אתה צריך לעשות סוג של אביזר במרכז כדי להשעין את חתיכות הדלעת נגד. לקבלת טעם, כמו גם תמיכה, להשתמש גושים אופציונליים של קנה סוכר להציב יחד חבורה. או פשוט למקם את אחד החלקים המעוקלים של דלעת במרכז. בכל מקרה, שאר הפלחים של דלעת, עור בצד החוצה, נגד "הפלטפורמה" התומכת, סידור אותם כמו עלי כותרת יוצא מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
באמצעות פטיש, לשבור את הסוכר כיכר לחתיכות קטנות (לא גדול מ 1/2 אינץ') ולפזר על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
הוסף את allspice ו canela.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
11
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הדלעת על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מכסים את הסיר באופן רופף ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר מהחום ולתת לעמוד בן לילה, חשוף או פשוט מכוסה באופן רופף.
13
למחרת, להחזיר את הדלעת לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
14
בואו לעמוד שוב לילה. ביום השלישי, לחזור לרתיחה; הפעם כל סירופ שנותר צריך להיספג לאחר 2 עד 3 שעות. צפה מקרוב מאוד כמו סירופ נעלם, שכן המנה נוטה לחרוך בקלות בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
תן מגניב לחלוטין לפני ההגשה; זה ישמור במקרר, מכוסה היטב, עד 1 שבוע.
1
Cal נמכר כ "סיד עמל" בבתי מרקחת וחנויות אספקת בניין בארה "ב אונקיה אחת שווה בערך 1/4 cup.At חנות עשבי תיבול ותבלינים, לבקש" קינמון רך מקל "או" ציילון קינמון."זה canela שלנו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
Reprinted with permission from The Food and Life of Oaxaca: Traditional Recipes from Mexico ' s Heart by Zarela Martinez. © 1997 Wiley