קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

דלעת שמורה מתוקה

דלעת שמורה מתוקה
אם יש לכם allspiece פירות יער, דלעת, canela, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת שמורה מתוקה, מרק דלעת עם פימנטון ולימון משומר, ו חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדלעת ל 6 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2
הסר וזרוק את הזרעים עיסת סיבי, ואז לחתוך כל טריז במחצית לרוחב. דקור את הקליפה בכל רחבי עם הקוצים של מזלג כדי לעזור פתרון הסיד המשועבד וסוכר לחדור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
יוצקים 5 ליטרים מים קרים לתוך דלי פלסטיק נירוסטה או חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים 1/2 כוס של הסיד המשועבד ומערבבים עם כף עץ להתמוסס ביסודיות. לטעום את הפתרון; זה צריך להיות עפיצה ניכרת "ביס."אם לא, מערבבים יותר סיד כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את פלחי הדלעת ומכסים באופן רופף את הדלי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
בואו לעמוד בן לילה (כ -10 שעות) במקום חשוך וקריר.
7
למחרת, להסיר את הדלעת ולשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. המרקם צריך עכשיו להיות מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
הכינו כלי חרס חסיני חום גדולים או קומקום לא מגיב. אתה צריך לעשות סוג של אביזר במרכז כדי להשעין את חתיכות הדלעת נגד. לקבלת טעם, כמו גם תמיכה, להשתמש גושים אופציונליים של קנה סוכר להציב יחד חבורה. או פשוט למקם את אחד החלקים המעוקלים של דלעת במרכז. בכל מקרה, שאר הפלחים של דלעת, עור בצד החוצה, נגד "הפלטפורמה" התומכת, סידור אותם כמו עלי כותרת יוצא מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
באמצעות פטיש, לשבור את הסוכר כיכר לחתיכות קטנות (לא גדול מ 1/2 אינץ') ולפזר על הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
הוסף את allspice ו canela.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
11
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הדלעת על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מכסים את הסיר באופן רופף ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר מהחום ולתת לעמוד בן לילה, חשוף או פשוט מכוסה באופן רופף.
13
למחרת, להחזיר את הדלעת לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
14
בואו לעמוד שוב לילה. ביום השלישי, לחזור לרתיחה; הפעם כל סירופ שנותר צריך להיספג לאחר 2 עד 3 שעות. צפה מקרוב מאוד כמו סירופ נעלם, שכן המנה נוטה לחרוך בקלות בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
תן מגניב לחלוטין לפני ההגשה; זה ישמור במקרר, מכוסה היטב, עד 1 שבוע.
1
Cal נמכר כ "סיד עמל" בבתי מרקחת וחנויות אספקת בניין בארה "ב אונקיה אחת שווה בערך 1/4 cup.At חנות עשבי תיבול ותבלינים, לבקש" קינמון רך מקל "או" ציילון קינמון."זה canela שלנו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2
Reprinted with permission from The Food and Life of Oaxaca: Traditional Recipes from Mexico ' s Heart by Zarela Martinez. © 1997 Wiley