דלעת תבלין פלמייר
גשו לסופר וקנו קינמון, אגוז מוסקט מגורד טרי, אבקת ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו דלעת תבלין פלמייר, דלעת ספייס פלדה לחתוך ברים שיבולת שועל עם דלעת ספייס שוקולד לבן זיגוג, ו ספייס את החיים שלך: דלעת ספייס עוגיות ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב דלעת, 1/2 כוס סוכר, ומים בסיר קטן ולהביא את התערובת לרתיחה.
הסר אותו מחום ולאפשר להתקרר לחלוטין במקרר.
להקציף 1 כוס סוכר, תבלינים, קמצוץ של מלח יחד ולהניח בצד.
לקצץ, צונן בצק עלים התגלגל 1 / 8 אינץ 'לתוך מלבן מסודר, כ 20x14 אינץ'.
מברשת את גיליון מאפה בזהירות משני הצדדים עם סירופ, ולשים את השאריות במקרר.
מפזרים את שני הצדדים של גיליון המאפה עם תערובת הסוכר השמורה, חוסך חצי למאוחר יותר.
מגלגלים את הקצוות החיצוניים (הצד 20 אינץ') של גיליון מאפה לתוך סלילי אחד כלפי השני, כך שני הקצוות מגולגלים נפגשים באמצע. לעטוף את הסלילים יחד בחוזקה בפלסטיק ומניחים במקפיא במשך ארבע שעות.
הסר את הגליל מהמקפיא, לאפשר לו לשבת בחדר קריר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך אופקית לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים על מגש גיליון נייר קלף מרופד, אינץ ' זה מזה.
מברשת עם סירופ שמור ומפזרים עם תערובת הסוכר הנותרת.
אופים במשך 10 דקות, ואז להעיף עם מרית ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד בצק עלים הוא נפוח וזהוב חום והקרמל הוא כהה מבעבע. מגניב לחלוטין על המגש לפני ההגשה.