קושיקשה
מוכן ב59 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דלעת, תרד ופטה פריטטה

דלעת, תרד ופטה פריטטה
דלעת, תרד, ופטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך בצל, תרד, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 59 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו תרד ופטה פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה מרובעת בגודל 10 אינץ ' וממלאים אותה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הדלעת בקערה בטוחה במיקרוגל; מכסים ומבשלים במיקרוגל על כוח מלא, ערבוב באמצע זמן הבישול, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה בטוחה במיקרוגל; לכסות ולבשל במיקרוגל על כוח מלא עד רך מספיק כדי לחדור עם מזלג, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הדלעת ותפוח האדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את התרד, גבינת פטה, גבינת צ ' דר וביצים; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
העברת תערובת למנה מוכנה; העליון עם בצל פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד, כ 25 דקות. אפשר לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות