"דם אמיתי, גמבו יה יה יה"
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אורז, שמן צמחי, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מיץ דם אבטיח אמיתי, דם אמיתי של מרק שבור יפה, ו Hash של רובי ג'ין מ' דם אמיתי (מתכונים דומים).
הוראות
לתבל את העוף בנדיבות עם מלח קאיין. תניח בצד.
בסיר גדול, כבד או תנור הולנדי, לשלב את שמן צמחי וקמח על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא חום כהה, 25 עד 30 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל, סלרי ומבשלים, ערבוב, עד רך מאוד, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את המרק ומערבבים כדי להתמזג היטב.
מוסיפים את העוף, עלי המפרץ, ואת הקורנית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 2 עד 3 שעות.
מוסיפים את andouille ומבשלים במשך 30 דקות. להתאים את התבלינים. השליכו את עלי המפרץ והוסיפו את הבצל הירוק והפטרוזיליה. שים קצת אורז בכל קערת מרק, ולכפות קצת גאמבו על גבי לשרת. תעביר את אבקת הפילה לשולחן, אם אתה רוצה.