קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

דם כתום בוז'ולה ריבה

דם כתום בוז'ולה ריבה
דם כתום בוז'ולה ריבה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, תפוזי דם, פקטין רגיל אבקת פירות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 78 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דם כתום ריבה, דם כתום ריבה, ו לחם טרופי במקצת עם ריבה תפוז דם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מדוד את הסוכר לקערה גדולה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לשטוף את תפוזי הדם ולהסיר את הקליפה ברבעים. דק לחתוך את הקליפה לאורך, ואז בערך לקצוץ אותם לרוחב לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מעבירים את הקליפה לסיר גדול ומוסיפים את היין, סודה לשתייה ו-11/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הקליפות התרככו, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, לחתוך בגסות את התפוזים ולהסיר כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
להעביר את התפוזים למעבד מזון ודופק עד חתיכות תפוז מפורקות אבל עדיין גושי, על 8 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את התפוזים לסיר עם הקליפה ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
תמדוד את התערובת. אתה צריך בערך 5 כוסות. (אם יש לך פחות, להוסיף קצת יותר יין. אם יש לך יותר, זרוק את הנוסף.) מערבבים את הפקטין ואת החמאה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פקטיןפקטין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הסוכר בבת אחת ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים קשה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של המרמלדה עם כף מתכת קרה. מצקת את המרמלדה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט