דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור
חזה הודו מזוגג כתום דם עם תפוחי אדמה קלויים בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 362 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו חזה הודו מזוגג בדבש עם אננס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
מערבבים דם מיץ תפוזים, גרידה, דבש, שום, חרדל, חומץ, פתיתי פלפל, וחמאה בסיר בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה בחום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זיגוג מופחת בחצי, כ 30 דקות.
להעביר חצי זיגוג למכולה ולהניח בצד להגשה.
בינתיים, במקום טורקיה במחבת צלייה. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. מסדרים תפוחי אדמה סביב הבשר, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 1 שעה.
הסר מהתנור, ואת טורקיה baste עם זיגוג. המשך צלייה, צלי עם זיגוג נוסף כל 20 דקות עד העור הוא חום זהוב ו מדחום מיידי לקרוא רושמת 74° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, 1 1/2 עד 2 שעות בסך הכל. אם העור מתחיל להיות כהה מדי, אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
כאשר טורקיה נעשית, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. לגלף מעצם, פרוסה, לארגן על מגש עם תפוחי אדמה וטפטוף עם מיצי פאן. זיגוג שמור חם לשרת לצד.