דם כתום טארט עם קרם מאפה הל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מי קרח, תמצית vanillan, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו דם כתום הל עוגה עם מנטה Fetan גלידה, טורט תאנה ושומשום עם קרם כתום הל, ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
להקציף 2 כפות מים קרח חלמון בקערה קטנה.
מוסיפים למרכיבים יבשים ומתמזגים רק עד שגושים לחים נוצרים, ומוסיפים עוד מים בכפית כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13-14 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ ב overhang, ויוצרים צדדים דו עבים. לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא קרום 30 דקות.
אופים עד חום זהוב, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום או מחליק, על 30 דקות.
להביא חלב והל להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 15 דקות. מסננים חלב לקערה.
מקציפים חלמונים, סוכר וקמח בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב. חזור לסיר ומבשל על אש בינונית עד קרם מאפה מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 5 דקות.
העברה לקערה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
חותכים קליפה ודורית לבנה מתפוזים. חותכים לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים.
סבבי ניקוז על מגבות נייר.
להקציף שימורי גרנדין, אם תרצה, בקערה קטנה להתמזג.
מורחים קרם מאפה באופן שווה בקרום טארט. מסדרים תפוזים במעגלים קונצנטריים חופפים על קרם מאפה.
מברשת משמש זיגוג על תפוזים. צ ' יל עד סט, כ -15 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לשמור בקירור.)