קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

דניס עם ארטישוקים ורוטב צלפים

דניס עם ארטישוקים ורוטב צלפים
דג דניס עם ארטישוק ורוטב צלפים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 969 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה russet, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק עם צלפים-מיונז בצל ירוק, ארטישוק בגריל עם איולי Caper, ו ארטישוק מאודה עם צלפים-מיונז בצל ירוק.

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את הגבעולים ולהסיר את כל העלים. לגרד משנקים, לקצץ קצוות הלב, ולהוסיף לסיר; מפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסה מחבת ומבשלים עד הלבבות רכים, על 35 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר לבבות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
חותכים לבבות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
1
להקציף שמן, חומץ, קליפת לימון בקערה קטנה כדי להתמזג; להקציף צלפים. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים תפוחי אדמה; לחזור לאותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מוסיפים חמאה ושמן; מחית עד חלקה. תפוחי אדמה העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
1
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים פרוסות ארטישוק למחבת. לטחון עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, לסדר ארטישוק במרכז כל אחד 4 צלחות; מחבת מילואים. כפית 3/4 של תפוחי אדמה חמים על ארטישוק על כל צלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
החזרת מחבת שמורה עם תערובת חמאה לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
להוסיף דגים ומטוגנים עד אטום רק במרכז, על 4 דקות לכל צד. סדר דגים על גבי תפוחי אדמה על כל צלחת. רוטב כפית על דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.