זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חג הפסחא בסוף השבוע: פעמיים דקר עוגת גזר Cupcakes, כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, ו דני גבינת שוקולד.
הוראות
1
הפוך את הבצק ביום קדימה אם יש לך זמן. מקציפים את החלב והביצה בקנקן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
שים את הקמח, שמרים, סוכר וחמאה במעבד מזון עם קמצוץ של מלח. דופק עד התמהיל מתחיל לבוא יחד, אבל הוא עדיין מרופט עם חתיכות של חמאה. עצה לקערה ולהשתמש בידיים שלך לעבוד בתוכן של הכד. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש מעט, ואז להתגלגל החוצה למלבן ולקפל את שני הצדדים הקצרים על כך הקצוות נפגשים באמצע, ואז לקפל לתוך האמצע שוב.