קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

דנית שוקולד פסחא כפולה

דנית שוקולד פסחא כפולה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חג הפסחא בסוף השבוע: פעמיים דקר עוגת גזר Cupcakes, כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, ו דני גבינת שוקולד.

הוראות

1
הפוך את הבצק ביום קדימה אם יש לך זמן. מקציפים את החלב והביצה בקנקן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
שים את הקמח, שמרים, סוכר וחמאה במעבד מזון עם קמצוץ של מלח. דופק עד התמהיל מתחיל לבוא יחד, אבל הוא עדיין מרופט עם חתיכות של חמאה. עצה לקערה ולהשתמש בידיים שלך לעבוד בתוכן של הכד. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש מעט, ואז להתגלגל החוצה למלבן ולקפל את שני הצדדים הקצרים על כך הקצוות נפגשים באמצע, ואז לקפל לתוך האמצע שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להתגלגל החוצה לקפל פעמיים יותר, flouring פני השטח כמו שאתה עובד. מכסים את הבצק עם סרט נצמד, ואז לנוח אותו במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
עבור המילוי, עצה 150 גרם של השקדים למעבד מזון עם הדובדבן סוכר אבקת קקאו בליץ עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את החמאה ואת ביצה לבן, דופק למשחה, ואז לקפל את השוקולד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
לפצל את הבצק לשניים ולחץ על מחצית אחת לבסיס של בדיל עוגה springform שאינו מקל 23cm.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
מורחים את המילוי על אמצע הבצק, משאירים גבול, וממשיכים עם הבצק הנותר. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר במקום חם במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מקציפים את חלמון הביצה עם חלב מברשת מעל זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מפזרים את השקדים הנותרים וקצת סוכר גלגלית ואופים במשך 40-50 דקות עד נפוח וזהב. השאירו להתקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם כמה טיפות מים קרים כדי להפוך את הדובדבן נזלת ולטפטף אותו על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12
מגישים טריזים עם קפה, או עם גלידה לקינוח.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה