דנית שוקולד פסחא כפולה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חג הפסחא בסוף השבוע: פעמיים דקר עוגת גזר Cupcakes, כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, ו דני גבינת שוקולד.
הוראות
הפוך את הבצק ביום קדימה אם יש לך זמן. מקציפים את החלב והביצה בקנקן.
שים את הקמח, שמרים, סוכר וחמאה במעבד מזון עם קמצוץ של מלח. דופק עד התמהיל מתחיל לבוא יחד, אבל הוא עדיין מרופט עם חתיכות של חמאה. עצה לקערה ולהשתמש בידיים שלך לעבוד בתוכן של הכד. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש מעט, ואז להתגלגל החוצה למלבן ולקפל את שני הצדדים הקצרים על כך הקצוות נפגשים באמצע, ואז לקפל לתוך האמצע שוב.
להתגלגל החוצה לקפל פעמיים יותר, flouring פני השטח כמו שאתה עובד. מכסים את הבצק עם סרט נצמד, ואז לנוח אותו במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
עבור המילוי, עצה 150 גרם של השקדים למעבד מזון עם הדובדבן סוכר אבקת קקאו בליץ עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת ביצה לבן, דופק למשחה, ואז לקפל את השוקולד ולהניח בצד.
לפצל את הבצק לשניים ולחץ על מחצית אחת לבסיס של בדיל עוגה springform שאינו מקל 23cm.
מורחים את המילוי על אמצע הבצק, משאירים גבול, וממשיכים עם הבצק הנותר. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר במקום חם במשך כשעה.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מקציפים את חלמון הביצה עם חלב מברשת מעל זיגוג.
מפזרים את השקדים הנותרים וקצת סוכר גלגלית ואופים במשך 40-50 דקות עד נפוח וזהב. השאירו להתקרר במשך שעה.
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם כמה טיפות מים קרים כדי להפוך את הדובדבן נזלת ולטפטף אותו על העוגה.
מגישים טריזים עם קפה, או עם גלידה לקינוח.