דקר אפוי פריך עם סלסה מלפפון
המתכון Crusty אפוי דקר עם סלסה מלפפון יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 37 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו פלפל, חמאה, פילה דג דקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאוד יוגורט ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , שהוא מוצק. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל, ו דקר עם סלט מלפפון ורוטב סויה חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים עד מעורבב. מכסה תערובת, וצינה.
מניחים פילה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מערבבים היטב פירורים וחמאה בקערה. כפית על פילה.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד פירורים הם השחמה; לכסות באופן רופף עם נייר, ואופים 12 נוספים 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים עם סלסה מלפפון צונן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.