דקר ים תיכוני בגריל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? Grilled Mediterranean Gruper could be an outstanding recipe to try. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 144 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו פילה, צלפים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו טאקו לוקוס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
בעוד גריל מתחמם, למקם להב סכין בקערה מעבד מזון; להוסיף זיתים ואת החומרים הבאים 5. תהליך עד חלקה; להפריש.
מקום פילה על מתלה; גריל, חשוף, 5 דקות בצד אחד. הפעל פילה.
מורחים 2 כפות תערובת זית על כל פילה. גריל 5 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו