דקר מטוגן עם ג'ינג'ר, פטריות שיטאקי וצ' ילי
דקר מטוגן עם ג'ינג'ר, פטריות שיטאקה, וצ' ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 238 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, ג' ינג'ר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו מירין-Braised בוק צ'וי עם פטריות שיטאקה, כרוב מטוגן טאיוואני עם שרימפס מיובש, צ'ילי ופטריות שיטאקה, ו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת (לא מקל) מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן, ואז פילה. מבשלים עד פילה להתחיל חום בצד אחד, על 2 דקות. Flip פילה ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים מניה, עלי בוק צ 'וי, פטריות, רוטב סויה וג' ינג ' ר. מכסים ומבשלים עד שהדגים אטומים במרכז, כ -3 דקות.
מחלקים דגים, פטריות, ובוק צ ' וי בין 4 צלחות מרק עמוקות, רחבות.
יוצקים מלאי על דגים וירקות (בהתאם לגודל של הצלחות שלך, ייתכן שיש לך מלאי נוסף).
מקשטים עם בצל ירוק jalapeo ו טפטוף עם שמן שומשום קלוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.