קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

דקר עם עגבניות ובזיליקום

דקר עם עגבניות ובזיליקום
דקר עם עגבניות ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 558 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פילה סנאפר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. מתכונים דומים: דקר עם עגבניות ובזיליקום, דקר בגריל עם פיסטו בזיליקום ליים, ו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום.

הוראות

1
עובד את החום, לשים 1 כף שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' ולהוסיף דגים, פונה מעיל עם שמן משני הצדדים. מסדרים דגים עור הצדדים למטה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לזרוק יחד עגבניות, שום (אם שימוש), בזיליקום, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לטעום בקערה קטנה, ואז תלולית על גבי דגים. מכסים מחבת עם מכסה הדוק הולם ומבשלים דגים על חום גבוה בינוני עד רק מבושל דרך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.