דקר עם רוטב לבן לימון
גשו לסופר וקנו חמאה, פילה לוקוס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . נסו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח, פלפל, ופלפל לימון בקערה עד מעורבב היטב. שמור 4 1/2 כפות של קמח מתובל בקערה קטנה, ולהניח בצד. יש לשטוף פילה דקר, להתייבש טפיחה. לדלות דקר בקמח המנוסה.
ממיסים את החמאה הבהירה במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים את הדקר במחבת ומבשלים עד השחמה קלה והדגים הוא flaked בקלות עם מזלג, 2 עד 4 דקות בכל צד.
מסננים את כל החמאה הבהירה שנותרה במחבת, ולנגב נקי.
מוסיפים את החמאה הצוננת ומיץ לימון למחבת. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה. בהדרגה לטאטא את הקמח המנוסה שמורה; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים בחלב חם, מקציפים כל הזמן עד שהרוטב התעבה, כ 5 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.