קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

דקר עם רוטב לבן לימון

דקר עם רוטב לבן לימון
גשו לסופר וקנו חמאה, פילה לוקוס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . נסו דקר עם רוטב שמנת לימון-בזיליקום, דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, ו דיווה מקומית של פאן קלוי דקר עם יין לבן & טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, פלפל, ופלפל לימון בקערה עד מעורבב היטב. שמור 4 1/2 כפות של קמח מתובל בקערה קטנה, ולהניח בצד. יש לשטוף פילה דקר, להתייבש טפיחה. לדלות דקר בקמח המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פלפל לימוןפלפל לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ממיסים את החמאה הבהירה במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הדקר במחבת ומבשלים עד השחמה קלה והדגים הוא flaked בקלות עם מזלג, 2 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר ממחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את כל החמאה הבהירה שנותרה במחבת, ולנגב נקי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את החמאה הצוננת ומיץ לימון למחבת. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה. בהדרגה לטאטא את הקמח המנוסה שמורה; לבשל ומערבבים במשך 5 דקות. מערבבים בחלב חם, מקציפים כל הזמן עד שהרוטב התעבה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים רוטב על הדקר.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.