דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts)
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts) יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 975 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צלפים, פלפל, jalapeno צ'ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts), לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה, ו דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את סטייקים דקר משני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית של הפלפל. במחבת גדולה ולא דביקה מחממים 1/2 כפית שמן זית על אש בינונית גבוהה.
הוסף את הדג למחבת ולצרוב משני הצדדים עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
להעביר לצלחת ולהתחמם.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 T. שמן זית למחבת.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך וזהוב קל, על 6 דקות.
להוסיף שום ו לטגן 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, צלפים, חלפיניו ומבשלים במשך 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מערבבים את הנותרים 1/4 כפיות מלח 1/8 כפיות פלפל.להחזיר את הדגים למחבת, לכסות, ומבשלים עד הדג הוא אטום לאורך כל כאשר נבדק עם קצה הסכין, 6-8 דקות.
מעבירים את סטייקים דקר ללוחות בודדים מחומם / מערבבים את מיץ הסיד לירקות ומיצי פאן כפית קצת רוטב על כל סטייק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.