צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts) יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 975 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם צלפים, פלפל, jalapeno צ'ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts), לוקוס אפוי עם רוטב עגבניות עבה, ו דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את סטייקים דקר משני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית של הפלפל. במחבת גדולה ולא דביקה מחממים 1/2 כפית שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דקר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף את הדג למחבת ולצרוב משני הצדדים עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר לצלחת ולהתחמם.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 T. שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך וזהוב קל, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
להוסיף שום ו לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, צלפים, חלפיניו ומבשלים במשך 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מערבבים את הנותרים 1/4 כפיות מלח 1/8 כפיות פלפל.להחזיר את הדגים למחבת, לכסות, ומבשלים עד הדג הוא אטום לאורך כל כאשר נבדק עם קצה הסכין, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את סטייקים דקר ללוחות בודדים מחומם / מערבבים את מיץ הסיד לירקות ומיצי פאן כפית קצת רוטב על כל סטייק.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.