דקר צלוי עם סרטן שמנת ורוטב שרימפס
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? דקר צלוי עם סרטן שמנת ורוטב שרימפס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 124 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1301 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: דקר צלוי עם סרטן שמנת ורוטב שרימפס, אמנון עם שרימפס שמנת ורוטב יין לבן סרטן, ו קציצות סרטן צלויות ברוטב צ'ייב וצלפים.
הוראות
מחממים את התנור. מכסים צלחת אפייה בינונית בנייר כסף.
ממיסים חמאה עם שמנת בסיר על אש בינונית, ומערבבים בחרדל קריאולי. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מערבבים סרטן ושרימפס. מתבלים בתיבול קייג ' ון, מלח ופלפל. מבשלים עד מחומם דרך.
מניחים דקר בתבנית אפייה מוכנה, ולשפשף עם שמן זית, מיץ לימון ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
Broil דקר על 4 דקות בכל צד, עד בקלות flaked עם מזלג. כפית את תערובת הסרטן והשרימפס על פני דגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.