דרום טורקיה ותבשיל עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בצל, מרק עוף, רוטב צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: דרום טורקיה ותבשיל עדשים, תבשיל ברוקולי דרומי, ו תבשיל צדפות דרומיות.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
2
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בייקון, גזר ובצל על חום בינוני 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים עדשים. לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.