דרום מערב קסדילה עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים
דרום מערב קסדילה עם כוסברה-ליים שמנת חמוצה הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 87 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם גבינת פלפל ג'ק, מיץ ליים, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו דרום מערב קסדילה עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים, עוף שמנת חמוצה כוסברה-ליים אפוי, ו טאקו שרימפס עם שמנת חמוצה כוסברה-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
קולים פלפל אדום ובצל עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים תירס, פתיתי פלפל אדום, כמון ומלח ופלפל לפי הטעם. זורקים לשילוב ומקפיצים למשך 3 דקות.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הכוסברה. מחממים מחבת ברזל יצוק ארוכה עם 2 מבערים, או מחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
הניחו 2 טורטיות על משטח עבודה ופרשו כל אחת באופן שווה עם שעועית שחורה מטוגנת מחדש.
הניחו טורטיות, שעועית כלפי מעלה, על המחבת (התחילו עם 1 אם משתמשים בתבנית מטגנת).
מפזרים תערובת פלפל אדום בצל באופן שווה מעל כל אחד מהם, ואז מפזרים באופן שווה את הגבינה. מכסים בטורטייה נוספת המצופה בשעועית שחורה מטוגנת ומבשלים עד שהגבינה נמסה, כ -4 דקות. הפוך קסדילות כדי להרים כוסית לצד השני. פורסים כל קסדילה ל -8 טריזים, מפזרים כוסברה ומגישים עם שמנת חמוצה ליים-כוסברה.
בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח במידת הצורך.