דרום קרוליינה אפרסק ועוגות אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל אפרסק דרום קרוליינה ועוגות אוכמניות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מי קרח, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנדלר דרום קרוליינה, סנדלר דרום קרוליינה, ו מרק גמביה דרום קרוליינה.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הקמח עם קמח התירס, 2 כפות של הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה, 2 סכינים או האצבעות שלך, לעבוד אותו לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את המים ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. לאסוף את הבצק יחד ללוש 2 או 3 פעמים.
מגלגלים את הבצק לתוך יומן שומן וחותכים אותו ל 8 חתיכות שוות. על משטח מקומח קל, לשטח כל פיסת בצק לדיסק 2 אינץ'. לעטוף כל דיסק פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות או לילה.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל דיסק של בצק לסיבוב 6 אינץ'. בקערה בינונית, לזרוק את האפרסקים עם אוכמניות ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר. כפית את הפרי על הבצק לקפל את הצדדים, חופפים ומתפשטים כמו שאתה הולך.
מעבירים את הטרטלים לגיליון האפייה ואופים במשך 50 דקות, או עד שהקרום הוא זהוב ופריך והפרי מבעבע.