ה-Unscotti של Tra Vigne (פעם אפוי)
Unscotti של Tra Vigne (פעם אפוי) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ההזדקנות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 5 גרם שומן ובסך הכל 113 קלוריות. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 40 ומחירו 32 סנט למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח אפור, זרעי אניס, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שעועית ירוקה Tra Vigne, סטייק פרמז'ן של צלחת Ragú New-Tra ו-Tahong אפוי (מולים אפויים עם ציפוי מאיו-צ'ילי).
הוראות
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד. בקערה של מערבל סטנד עם חיבור ההנעה, קרמי יחד את החמאה והסוכר הקריסטל עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים סוכר חום תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הביצים, תערובת הקמח וזרעי האניס. מקציפים על נמוך רק עד שהבצק מתחיל להתאחד.
מוסיפים את השקדים ומערבבים רק עד לפיזור. אל תעבוד יתר על המידה. על קרש מקומח, מעצבים מהבצק בול עץ, משטחים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומצננים במשך שעתיים כדי לאפשר לבצק להירגע. מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים על משטח עבודה מקומח קלות. בעזרת הידיים, גלגלו כל חלק לבול עץ בקוטר של כ-3 ס"מ. מעל בנדיבות סוכר גבישי.
מניחים את בולי העץ על תבנית האפייה המוכנה ולוחצים קלות כלפי מטה כדי לשטח מעט. יומנים צריכים להיות במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה.
אופים עד שיציב וחום בהיר, כשעה או יותר. כשנועצים באצבע, הבצק צריך להרגיש יציב למגע ולא להתמוטט או להתחמק.
הניחו לבולי העץ להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. וריאציה: נסה להחליף 1/2 כוס ציפורני קקאו ב-1/2 כוס שקדים. הם יוסיפו טעם עדין של שוקולד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Iron Horse Wedding Cuvee עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
![קיווי לחתונה של סוס ברזל]()
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.