האדוק אפוי (או צדפות / בקלה)
האדוק אפוי (או צדפות/בקלה) הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך פירורי לחם, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. האדוק אפוי, האדוק אפוי, ו האדוק אפוי עם Uglimole דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל-425.לשטוף פילה דגים יבש, ואז מתבלים עם מלח.בינתיים, מערבבים פירורי לחם, חמאה מומסת, מיץ לימון, מלח, פלפל, ואבקת שום.יהיה עליך לרסס קצת ספריי בישול על פירורי הלחם כדי לוודא שהם לחים מספיק. פירורי הלחם צריכים להיווצר לתוך פירורים לחים.
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את היין הלבן סביב הדגים, לוודא שזה לא באמת לכסות את הדגים.
מניחים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על הדגים.
שים את הדגים(עבור האדוק או בקלה) בתנור במשך כ 10-12 דקות, עד כמעט עשה.לאחר מכן ייתכן שתרצה לצלות את הדג לרגע או שניים רק כדי לפרוס את הציפוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.