קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות1
ציון בריאות61
מגזין

האדוק אפוי (או צדפות / בקלה)

האדוק אפוי (או צדפות / בקלה)
האדוק אפוי (או צדפות/בקלה) הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 69 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך פירורי לחם, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. האדוק אפוי, האדוק אפוי, ו האדוק אפוי עם Uglimole דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-425.לשטוף פילה דגים יבש, ואז מתבלים עם מלח.בינתיים, מערבבים פירורי לחם, חמאה מומסת, מיץ לימון, מלח, פלפל, ואבקת שום.יהיה עליך לרסס קצת ספריי בישול על פירורי הלחם כדי לוודא שהם לחים מספיק. פירורי הלחם צריכים להיווצר לתוך פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פילה דגיםפילה דגים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים דגים בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
יוצקים את היין הלבן סביב הדגים, לוודא שזה לא באמת לכסות את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מניחים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
שים את הדגים(עבור האדוק או בקלה) בתנור במשך כ 10-12 דקות, עד כמעט עשה.לאחר מכן ייתכן שתרצה לצלות את הדג לרגע או שניים רק כדי לפרוס את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.