האדוק אפוי קרמי & tatties
האדוק אפוי קרמי & tatties עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את האדוק, קרטון שמנת כפולה, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטו האדוק קרמי, האדוק אפוי, ו האדוק אפוי.
הוראות
ראשית להרכיב את המנה. לפזר את האדוק, כרישה ופטרוזיליה על החלק התחתון של צלחת מיקרוגל רדוד ומערבבים יחד עם האצבעות או כף.
טפטוף מעל מחצית הקרם ו 5 כפות מים.
להניח את פרוסות תפוחי האדמה על הדגים, כרישה טפטוף מעל השמנת הנותרת. מתבלים את תפוחי האדמה עם מעט מלח והרבה פלפל שחור.
שים את הגריל גבוה. לכסות את המנה עם סרט נצמדות פירס אותו כמה פעמים. מיקרוגל את העוגה על ההגדרה הגבוהה ביותר במשך 8-10 דקות עד everythings מבעבע משם ותפוחי האדמה רכים כאשר דקר עם סכין. שוט את הסרט להיאחז ולשים את המנה מתחת לגריל עד תפוחי האדמה זהובים. השאר לנוח לרגע, ולאחר מכן לשרת ישר מן המנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.