האדוק מעושן עם פלג'ולטים ברוטב חרדל שמנת (או נייג' ל סלייטר עושה WTSIM)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי מפרץ, עלי פטרוזיליה, האדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו Coq au ריזלינג של נייג'ל סלייטר, שרימפס של נייג'ל סלייטר עם ירקות אסיאתיים, ו הברווז של נייג'ל סלייטר עם תאנים וברולו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מן האדוק מעושן ומניח את הדגים בתבנית אפייה בחמאה קלות.
יוצקים על החלב, ואז מוסיפים מספיק מים כמעט כדי לכסות את הדגים. תכניס כמה עלי דפנה ותטחן קצת פלפל שחור.
אופים ב 200C במשך כחמש עשרה עד עשרים דקות או עד שאתה יכול למשוך אחד פתיתים גדולים, שומן של בשר החוצה בקלות.
לנקז ולהשליך את החלב.לשטוף מחדש חמאה על תבנית האפייה, וודא שאתה מסיר כל פיסות העור מן החלב נשאר מאחור. שוטפים את השעועית במסננת מתחת למים זורמים, ואז מרוקנים אותם לקערת ערבוב.
יוצקים את השמנת וכמה כפות חלב, ואז קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים אותה יחד עם החרדל, טחינה של פלפל שחור וקצת מלח. קל ללכת על המלח כמו דגים מעושנים הוא כבר די מלוח.כפית את השעועית לתוך המנה ולהניח את הדגים על גבי, כפית כמה שעועית שמנת מעל כדי לשמור אותו לח. הורידו את התנור ל-180C ואפו במשך כארבעים דקות, עד שהקרם מבעבע והרוטב התעבה סביב השעועית.נייג ' ל מגיש את שלו עם תרד מאודה, ואני מודה שזה שילוב נחמד, אבל שעועית ירוקה מאודה כמו בתמונה מעל עבודה בדיוק כמו גם.הפוסט הזה הוא הכניסה שלי למלצר חודשים זה, יש משהו במקרה שלי שבו הנושא היה פולסים, בהנחייתי! אני עובד לאט דרך כל הרשומות שלך ומקווה לקבל את המצוד פורסם בהמשך השבוע.יותר טעים בשבילך!סלמון מטוגן על כרוב, בטטה ורימון
אפוי מגולגל gurnard עם רוטב חרדל