קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

האדוק מצופה קוקוס

האדוק מצופה קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, מלח, על קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: האדוק מצופה אגוז עם שוק החקלאים ירקות סאוט, סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס, ו מוט מצופה קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר. מערבבים יחד שמן, דבש, אבקת קארי, קינמון ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים זרעי דלעת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
3
מעבירים זרעים לתבנית אפייה מוכנה, מתפשטים באופן שווה ככל האפשר ואופים, משליכים מדי פעם, עד קלוי וריחני, 12 עד 14 דקות. להפריש כדי לתת מגניב, ולאחר מכן לקלף זרעי דלעת מנייר כסף, נפרד עם אצבעות, במידת הצורך, ולהעביר לקערה.הגדל את טמפרטורת התנור ל 232°. סדר פילה דגים בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף משומן קל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
פילה דגיםפילה דגים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מערבבים קוקוס, פירורי לחם, חמאה ונותר 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש.מערבבים יחד ממרח משמש ומיץ ליים בקערה קטנה, ואז מברשת על החלק העליון של כל פילה דגים. לטפוח לחם פירור תערובת על כל פילה ואופים עד רק מבושל דרך חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להעביר צלחות, העליון עם זרעי דלעת בקארי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.