האדוק מצופה קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, מלח, על קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: האדוק מצופה אגוז עם שוק החקלאים ירקות סאוט, סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס, ו מוט מצופה קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם נייר. מערבבים יחד שמן, דבש, אבקת קארי, קינמון ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מוסיפים זרעי דלעת וזורקים למעיל.
מעבירים זרעים לתבנית אפייה מוכנה, מתפשטים באופן שווה ככל האפשר ואופים, משליכים מדי פעם, עד קלוי וריחני, 12 עד 14 דקות. להפריש כדי לתת מגניב, ולאחר מכן לקלף זרעי דלעת מנייר כסף, נפרד עם אצבעות, במידת הצורך, ולהעביר לקערה.הגדל את טמפרטורת התנור ל 232°. סדר פילה דגים בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף משומן קל; להפריש.
מערבבים קוקוס, פירורי לחם, חמאה ונותר 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש.מערבבים יחד ממרח משמש ומיץ ליים בקערה קטנה, ואז מברשת על החלק העליון של כל פילה דגים. לטפוח לחם פירור תערובת על כל פילה ואופים עד רק מבושל דרך חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
להעביר צלחות, העליון עם זרעי דלעת בקארי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.