האדוק עם ירקות טריים בקיץ
האדוק עם ירקות טריים בקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, אבקת שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק עם ירקות טריים בקיץ, נייר אורז טרי (אביב/קיץ) לחמניות W / עשבי תיבול וירקות ב, ו האדוק נורדי חדש על ירקות גרוסים עם גרמולטה שקדים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, פתיתי פלפל אדום, טימין, אבקת שום ומלח.מעל חום מתון, לכסות ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב frequently.In 9 " תבנית אפייה להוסיף פרוסות לימון, מקום דגים על הלימון העליון עם קישואים, פלפל צהוב tomatoe.
יוצקים את היין על דגים וירקות.למעלה עם תערובת potatoe ומקשטים עם פרמזן.מכסים ואופים בתנור 375 מעלות במשך 30 דקות.