האדוק עם ירקות טריים בקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, אבקת שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק עם ירקות טריים בקיץ, נייר אורז טרי (אביב/קיץ) לחמניות W / עשבי תיבול וירקות ב, ו האדוק נורדי חדש על ירקות גרוסים עם גרמולטה שקדים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, פתיתי פלפל אדום, טימין, אבקת שום ומלח.מעל חום מתון, לכסות ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב frequently.In 9 " תבנית אפייה להוסיף פרוסות לימון, מקום דגים על הלימון העליון עם קישואים, פלפל צהוב tomatoe.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פלפל צהוב
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
יוצקים את היין על דגים וירקות.למעלה עם תערובת potatoe ומקשטים עם פרמזן.מכסים ואופים בתנור 375 מעלות במשך 30 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.