האדוק פלאפי ופאי תפוחי אדמה
האדוק פלאפי ופאי תפוחי אדמה דורש בסביבה 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קרם פרש, גבינת אמנטלר, פילה האדוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו האדוק פלאפי ופאי תפוחי אדמה, האדוק ומרק תפוחי אדמה, ו האדוק ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מביאים תפוחי אדמה לרתיחה בסיר גדול של מים מלוחים. מבשלים עד מכרז מספיק כדי להכניס מזלג, אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
בינתיים, מניחים את האדוק בסיר גדול על אש בינונית.
יוצקים את החלב על הדגים ואז מפזרים את הבצל הירוק. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר את העצמות ואת העור ולהשליך.
יוצקים את תערובת החלב על תפוחי אדמה חתוכים לקוביות; לנצח עד חלקה. להתמזג קרם פרש. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים בעדינות את האדוק לתערובת יחד עם חצי גבינת Emmentaler גרוסה. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה גדולה, רדודה.
מפזרים את הגבינה הנותרים Emmentaler מעל
אופים בתנור שחומם מראש עד פני השטח הפך חום זהוב, כ 15 דקות.