גשו לסופר וקנו חלב לא חוקי, עגבניה, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו האדוק שלוק עם תבלין תירס, להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, ו סלמון עלום עם סלק להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להוסיף חלב, מלח, פלפל, כמון וכוסברה, להקציף לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים תערובת חלב לפריפן קטן; מביאים לרתיחה נמוכה, מוסיפים דגים ומבשלים כ 3 דקות, בזהירות להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 דקות, לכבות את החום עוזב את הדגים בחלב.Topping:.קח 4 או 5 כפות של חלב לא חוקי ולהוסיף לסיר קטן; להוסיף תירס, עגבניות, בצל אדום, כמון, כוסברה ופלפל קאיין; מערבבים לערבב; להביא מבשלים, מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הדגים מהחלב לצלחת הגשה. כף התענג על הדג בקו מסודר.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.