האדוק שלוק עם תבלין תירס
גשו לסופר וקנו חלב לא חוקי, עגבניה, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו האדוק שלוק עם תבלין תירס, להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, ו סלמון עלום עם סלק להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להוסיף חלב, מלח, פלפל, כמון וכוסברה, להקציף לערבב.
מוסיפים תערובת חלב לפריפן קטן; מביאים לרתיחה נמוכה, מוסיפים דגים ומבשלים כ 3 דקות, בזהירות להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 דקות, לכבות את החום עוזב את הדגים בחלב.Topping:.קח 4 או 5 כפות של חלב לא חוקי ולהוסיף לסיר קטן; להוסיף תירס, עגבניות, בצל אדום, כמון, כוסברה ופלפל קאיין; מערבבים לערבב; להביא מבשלים, מבשלים במשך 2 דקות.
הסר את הדגים מהחלב לצלחת הגשה. כף התענג על הדג בקו מסודר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.