קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי

האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי
המתכון האהוב Buttermilk Skillet-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1175 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 101 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, קמח, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל סקווש מ ' מאסטרינג אמנות הבישול הדרומי, מעגל חברתי מקרוני עוגה מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי, ו שרימפס ברביקיו בסגנון ניו אורלינס מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי.

הוראות

1
יוצקים את חלב החמאה ומלח לתוך מיכל לא מגיב או שקית ziplock פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
תוסיף את חתיכות העוף. סגור את התיק ומקרר במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3
הסר את העוף ממלח החמאה, לנער קלות, ולעבור למסננת מעל קערה או לשקוע כך עודף חלב החמאה מתנקז עדיין משאיר את העור לח מספיק לקמח לדבוק. תרנגולות גדולות לקחת יותר זמן לבשל, ולכן הם צריכים להיות שטוף כדי למנוע שריפה. אם אין זמן למלח, מפזרים את העוף הלח קלות עם מלח, ולאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל טחון טרי, ופלפל אדום חם לקמח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
בינתיים, להמיס קיצור במחבת 9 עד 10 אינץ כבד תחתית או ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים את החמאה במרווחים לשומן המומס, מוודאים שהתערובת המומסת תעלה רק בחצי הדרך במעלה העוף ושהמחבת לא יותר מחצי מלאה. בעוד השומן מתחמם, פלפל העוף משני הצדדים עם שני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מורחים קמח על תבנית אפייה מעוטרת ומוסיפים מעט פלפל שחור. ללטף את העוף הלח עדיין בקמח משני הצדדים. לדפוק את כל קמח עודף על ידי הקשה קלה על קצה העצם של העוף על הדלפק ולסדר סביב הצדדים של המסננת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
קצת לפני השומן רושם 375 מעלות על מדחום שומן עמוק (או רוחש כאשר הקצה החשוף של עצם הרגל מוכנס בשומן), קמח חתיכות עוף בודדים שוב, הקשה על קצה העצם של חתיכות העוף על הדלפק כדי להסיר עודף קמח לפי הצורך. לאחר כל חתיכה הוא floured, להתחיל להוסיף את החלקים הגדולים ביותר לשומן החם, בדרך כלל הבשר הכהה, צד העור למטה, לנקודה החמה ביותר במחבת, שמירה על בשר לבן עבור כתמים קרירים, חתיכות קטנות בסוף. זה מועיל להוסיף אותם דפוס, כגון בכיוון השעון, כך הסרת הוא ללא ניחוש, עם חתיכות הראשונות ב/חתיכות הראשון החוצה. נסה לא לצופף את העוף במחבת, כמו עוף יותר מדי ביחס לשומן יהיה לקרר את השומן. החלקים עשויים לגעת אבל לא חופפים. כלל אצבע הוא כי החלק התחתון של המחבת צריך להיות גלוי במקומות. לפקוח עין על העוף, להזיז את המחבת לפי הצורך על החום, כך שכל חתיכות העוף מושחמות באופן שווה. זה חשוב במיוחד אם המחבת ומבער הם בגדלים שונים, כפי שהם בדרך כלל, והחום מרוכז באזור אחד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
בזהירות לשמור על החום של השומן בעוד העוף מתווסף למחבת, רצוי בעזרת מדחום עמוק שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
9
מכסים חלקית את המחבת במכסה במשך 6 דקות. הטמפרטורה של השומן צריך להיות לפחות 325 מעלות; להסיר את המכסה ולהמשיך לבשל 3 עד 4 דקות יותר, עד החתיכות הן חום זהוב עמוק בתחתית. הפעל את העוף השחום עם מלקחיים ומבשל חשף לחום את הצד השני במשך 8 עד 10 דקות יותר. תקשיב ותחפש את התסיסה סביב חתיכות העוף. חתיכות קטנות יותר יסיימו בישול לפני חתיכות גדולות יותר, כך להסיר אלה מהמחבת לפי הצורך. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך לרשום 165 מעלות כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך הבשר של העוף, לא נוגע העצם. המיצים של העוף יפעל ברור ואת הצליל רוחש יהיה פחתה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
מסננים את העוף על מגבות נייר מקומטות על מתלה. עוף מטוגן מושלם הוא אלוהי או חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
להוסיף נתח של בייקון או שומן חזיר אחר לשמן עבור טעם יותר, להסיר אותו אם זה נראה בוער.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS