קושימומחה
מוכן ב30 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

האוכל האהוב על הכופתה

האוכל האהוב על הכופתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Chow האהוב של כופתה. מנה אחת מכילה עד 428 גרם חלבון 484 גרם של שומן, וסך הכל 7212 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 שעות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מרק עוף, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: המבורגרים Bluegrass עם צ'או תירס קלוי מתוק-צ' או ומרח חזיר כפרי, איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובן וצ' או מיין, ו לבשל את הספר: ביג מאמא של צ'או.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים גזר, סלרי, שעועית ירוקה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך לחלוטין אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
3
מוסיפים תרד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מוסיפים בשר, מרק בשר ועגבניות ומבשלים, תוך ערבוב נמרץ עם מקצף כדי לשבור את כל נתחי הבשר. לבשל, ערבוב מדי פעם עם מקצף עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים שיבולת שועל לתערובת ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד ששיבולת שועל נספגת נוזלים ותערובת יש עקביות של משחה עבה (ייתכן שיהיה עליך לדלל אותו עם קצת מים).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
העברת תערובת לתוך מכולות מקפיא בטוח, לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להקפיא.
7
הסר מכולות במקפיא להפשיר לפחות יומיים לפני הצורך.